# #

Konverents: Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks

12.06.18

Olete oodatud konverentsile „Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks“, mis toimub 12. juunil Tartus, Eesti Maaülikooli Mahekeskuses.

Konverentsi eesmärgiks on tutvustada uudseid õpetamismeetodeid jätkusuutliku toidutootmise valdkonnas. Oodatud on kõik õpetamise huvilised alates lasteaiast kuni elukestva õppeni!

Innovaatiline haridus jätkusuutlikuks toidutootmiseks

Toimumise aeg: 12.06.2018 kell 11.00–16.00

Koht: Eesti Maaülikooli Mahekeskus, Tartu (Eerika tee 2, Õssu küla, Ülenurme vald)

 

Programm:

11.00 Registreerimine, mahetoodete degustatsioon

Ettekanded:

  • Kestlik põllumajandus? – Anne Luik
  • Miks mahetoit ja kust seda saada? – Elen Peetsmann
  • Susplus projekti tutvustus ja kokkuvõte Eesti üliõpilaste teadmistest ja ootustest haridusele jätkusuutliku toidutootmise valdkonnas (projekti küsitluse tulemused) – Liina Talgre

Mahelõuna

  • Õpetamise kogemus Susplus projektis – Eve Veromann
  • e-õppe ja sellele järgnenud intensiivkursuse kogemus – Mariana Maante
  • Väikesemahulise uurimistöö läbiviimise kogemus grupitöö juhina – Diana Salf
  • Arutelu ja kokkuvõte

Huvilistel võimalik tutvuda Eesti Maaülikooli mahekatsetega.

 

Konverents on tasuta. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 4. juuniks siin: https://goo.gl/forms/YAEsJDnzKHtMCUNl1 (eelistatult) või telefonil 53044003.

Soovi korral väljastatakse osalejatele tunnistused.

Konverents toimub Susplus projekti raames, korraldab Eesti Maaülikool.

Lisainfo:

Elen Peetsmann
Eesti Maaülikooli Mahekeskus
mahekeskus[A]emu.ee
tel: 53044003