# #

Tallinna Toidumessil tutvustatakse mahetoitu

26.10.09

Tallinna Toidumessil 4.-5. novembrini esitlevad mahekaupa Eesti mahetöötlejad. OÜ Vändra Leib on väljas pagaritoodete ja jahudega, OÜ Teraviljatoode tutvustab kodumaiseid makarone ning TÜ Eesti Mahe esitleb Märjamaa Lihatööstuse lihatooteid ja Edgar Koltsi Taarapõllu talus valminud mahlu ja moose.

Külastajate magnetiks on igal aastal Tallinna Toidumessi laiaulatuslik ja mitmekesine programm. Traditsioonilised kutsevõistlused Eesti parimate väljaselgitamiseks, teabepäevad ning tootekonkursid. Peale kodumaiste ostjate on messile oodata üle pooletuhande erialaga seotud külastaja naabermaadest.

Huvi tõus ja tarbija tähelepanu kodumaistele toodetele lisab messil loodavatele kontaktidele ning infovahetusele efektiivsust ning uusi müügivõimalusi. Kõrvuti uute kontaktide loomisega lähevad üha enam hinda ka olemasolevate hoidmine ning värskendamine.

Tallinna Toidumess on Eestis pikima traditsiooniga ja suurema osavõtjatearvuga toiduerialasid ühendav mess. Sel aastal on mess Eesti Näituste messikeskuses avatud kahel päeval, 4. ja 5. novembril, ja mõeldud eelkõige erialainimestele.

Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus