# #

Saksamaa sihtturuseminar „Toiduturu globaalsed trendid ja väljakutsed. Eesti tootjate Saksamaa turule sisenemine koos mahesortimendi väljaarendamise võimalustega.“

01.12.16

EAS korraldab koostöös Eesti Toiduainetööstuse Liidu, Organic Estonia ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojaga Eesti toiduturu ettevõtjatele Saksamaa sihtturuseminari. Osalema on oodatud kõik, kes kavatsevad Saksamaale eksportida, luua mahetoodete sortimendi või kes soovivad kuulda sealse turu eripäradest.

Seminar toimub 1. detsembril Tallinnas Hotell Euroopa Lääne-Euroopa saalis aadressil Paadi 5.

Saksamaa praktikute, Eesti ettevõtete ning EASi Saksamaa ekspordinõuniku poolt seminaril käsitletavad teemad:

  • Toiduturu trendid maailmas.
  • Potentsiaalsed toiduained ja joogid Saksamaa turule.
  • Saksa turu populaarsemad nišitooted: funktsionaalsed toidud, valmistoidud, taimetoidud, vegan ning mahe- ja ökotoidud.
  • Saksamaa erinevused võrreldes teiste Euroopa Liidu riikidega.
  • Toodete pakendamise ja märgistuse nõuded Saksamaal.
  • Saksa turule sisenemine regionaalselt või väikeste supermarketikettide kaudu suurima jaeketi näite põhjal.
  • Orgaanilise toidu sektori jätkuv kasv Saksamaal ning antud toodete impordivajadus.
  • Eesti praktikute näited Saksamaale eksportimisel.
  • Strateegiad Eesti toidutööstusettevõtetele Saksa turule sisenemiseks.
  • Suurtööstuse koostöövõimalused väiketootjatega sortimendi laiendamise eesmärgil.

Lisainfo ja registeerimine: http://www.eas.ee/events/saksamaa-sihtturuseminar-toiduainetoostuse-sektori-ettevotetele/