# #

Hiiumaal hakatakse taas liha töötlema

30.10.12

Liis Velsker

Värskelt valminud Vaemla tootearenduskeskuses saavad kohalikud talunikud ja lihatootjad tellida tapa-, lõikamise- ning pakendamise teenust.

MTÜ Hiiu Veis ja Lammas juhatuse liige Omar Jõpiselg kommenteeris: «Oleme teinud suure töö planeerimisest ehituse lõpuleviimiseni. Eesmärgiks oli luua kaasaegne ja säästliku lihatootmisbaasigatootearenduskeskus, mille baasil hakkaks arenema kohapealne lihatöötlemine, s.h. maheliha toodete valmistamine. Tootearenduskeskusest saab tellida tapateenust ja lisaks liha lõikamise- ning pakendamise teenust, operaatoril on ka õigus tegeleda loomade kokkuostu ja omatoodete arendamisega.»

Loe edasi: www.tarbija24.ee