# #

Koduköögis pole raske tootmist alustada

12.09.15

Koduköögis tootmist alustanud väikeettevõtjate sõnul on toidu käitlemisele esitatud nõuded üsna hõlpsalt täidetavad.

Soov toidulauda tervislikumaks muuta paneb tihtilugu sootuks uusi tooteid välja mõtlema ja viib ettevõtluseni.

2013. aasta lõpul alustas oma koduköögis puuviljabatoonide tootmist Margit Kimmel, kes hariduse omandanud hoopis TTÜ ehitusteaduskonnas. Toote valmimist inspireeris lapse sünd. “Vaatasin saadaolevaid maiustusi ja ei olnud just palju selliseid, mida oma lapsele kerge südamega annaks – pea kõik sisaldasid valget suhkrut ja glükoosisiirupit,” meenutas Ampstükke tootva Amoor OÜ juhataja. Tuligi idee valmistada loodusliku magususega kuivatatud puuviljadest ja teraviljadest-seemnetest tervislikke maiustusi.

Loe edasi: www.aripaev.ee, 10.09.2015