# #

Kokad mahetaludes - Angelica Udeküll Tammejuure talus

16.09.15

Karin Kuusemaa Tammejuure talust tutvustab oma talu kanepitooteid

Karin Kuusemaa Tammejuure talust tutvustab oma talu kanepitooteid

Terve septembrikuu - Eesti Toidu Kuu rändab mahetoit ringi Eesti restoranides. Restoranid kasutavad oma toitudes mahetooraineid ning ühel päeval septembrikuus lähevad külla toorainetootjale ning teevad süüa kohapeal, kus tooraine kasvab. 

Eesti Maitsete veebilehelt saad lähemalt uuirida, kuidas talupäevad läksid.

15. august - Georg Ots Spa restorani peakokk Toomas Leedu ja Sarapiku talu lambaliha. Vaata fotosid ja lugu siit.

5. september - Laulasmaa spaa restorani Wicca peakokk Angelica Udeküll ja Tammejuure talu kanep. Vaata fotosid ja lugu siit.

Tegevus on rahastatud turuarendustoetuse abiga.

Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus