# #

Must küüslauk kogub populaarsust

30.06.17

Sirje Niitra

Kahe aasta eest Eestis musta küüslaugu tootmisega oma põhitöö kõrvalt alustanud Margus Sarmet räägib, et huvi selle, huvitava toidu maitseaine ja toidulisandi vastu turul kasvab ning pole võimatu, et ta sellele peagi täielikult pühendub.

Tooraine tuleb kõik Eestist, kuid möödunud aastal oli maheküüslaugu saamisega Sarmeti sõnul raskusi, mistõttu selle osakaal on esialgu väike. Sellel aastal loodab ta rohkem mahetoodangut töödelda. Musta küüslauku tehakse nimelt nii mahedast kui ka tavalisest küüslaugust ja vastavad tähised on pakendil olemas. Maheda osakaalu on kavas suurendada sedamööda, kuidas toorainet kätte saab.

Loe edasi: maaelu.postimees.ee, 29.06.2017