# #

Valminud on uued tooted - Mahe Viiner ja Sardell

24.04.16

Järvamaal asuv Sir Loin OÜ on mahelihatoodete turul astunud järgmise sammu – valmis on saanud Mahe Viiner ja Sardell.

„Eestlased on ju teada tuntud viinerirahvas,” ütles Sir Loin OÜ tegevjuht Lauri Bobrovski, miks hakati viinereid ja sardelle tegema.

Mahedad viinerid ja sardellid  valmistatakse ainult Eestimaisest mahelihast. "Tegutseme põhimõttel, et ei lisa oma toodetesse säilitus- ega muid E-aineid," sõnas Bobrovski.

Mahe Viiner ja Sardell on müüki jõudnud juba Tallinna ja Tartu poodidesse ning ka Pärnu Taluturule ja Biomarketisse.

Mahe Viinerit ja Mahe Sardelli leiab praegu Tallinnas: Kaubamajast, Biomarketist, Ülemiste, Mustakivi ja Haabersti Rimi Talu Toidab lettidelt, Mahemarketist, Ökosahvrist, Konju Talupoest, Nopist.
Tartus: Biomarketist, Eedeni ja Lõunakeskuse Maksimarketist, Ujula ja Lembitu Konsumist, Lõunakeskuse Taluturult ja Lõuna-Eesti Ökokeskusest.
Pärnus: Pärnu Taluturult ja Biomarketist.

Sir Loin OÜ alustas tegevust 2014. aastal, kui tõi turule mahelihasnäkkide sarja Vinnukas, kust võib täna leida viis maitset – Traditsioonitruu, Vägev Vürtsine, Seesamisadu, Mesine Kadakas ja Küüslaugu Küüsis.  2015. aastal lisandus tootevalikusse koostöös Kehtna Lihatööstus OÜ-ga valmistatud Mahe Täissuitsuvorst. Ka viiner ja sardell valmivad koostöös Kehtna Lihatööstus OÜ-ga.