Sündmused
Silja Lättemäe
Noortalunik Lauri Bobrovski ettevõtetest jõuab meie toidulauale üle kolme miljoni mahemuna ja seitsekümmend tonni mahebroileri lihast tooteid aastas.
„Olen alati tahtnud midagi uut luua ja põnevat ära teha,“ meenutas Lauri Bobrovski oma ettevõtluse algust Järvamaal 2014. aastal, kui hakkas sealses väikeses tööstuses maheveiselihast snäkke valmistama.
Seejärel proovis noortalunik raskustes Äntu mõisa linnukasvatusega koostööd teha, et toota broileriliha. Toonane omanik aga hoiatanud, et „pojake, olen juba kaks pankrotti läbi teinud, sa ei kujuta ette, kui raske ettevõtlus on“.
„Mõne aasta pärast läksin Äntu mõisat ostma ja emotsiooni ajel võtsin endale ka poole miljoni suuruse võla,“ meenutas Bobrovski. Nii sai ta 2018. aastal OÜ Äntu Mõis omanikuks.
Loe edasi: maaleht.delfi.ee, 25.09.2025