Sündmused
Valminud on MTÜ Eesti Toiduainete Tehnoloogia Seltsi poolt koostatud ja Põllumajandusministeeriumi poolt välja antud infomaterjal Abiks väikekäitlejale II osa. Piim ja piima töötlemine. Materjal on abiks mahe- ja väiketootjatele ning neile, kes soovivad arendada või luua piimatöötlemisettevõtet.
Mahukas materjal annab ülevaate piima keemilisest koostisest, mikrostruktuurist ja mikrobioloogiast; piimatoodete klassifikatsioonist; täispiimatoodete tehnoloogiast; fermenteeritud piimatoodete tehnoloogiast; juustu ja või tehnoloogiast; piimapõhiste magustoitude tehnoloogiast; tegevused väiketöötlemise alustamiseks; teavitamine ja tunnustamine toiduseaduse alusel; piima mahetöötlemise nõuded; õigusaktide loetelu ja soovitatav kirjandus.